ALGEMENE INFORMATIE

 
 • Cursusboeken voor de Makelaardij-opleiding die op de landelijke examens reeds vele jaren hun waarde hebben bewezen.

  In januari 2014 is de nieuwe serie FinanciŽn, Fiscaliteiten en Taxaties voor Makelaardij verschenen voor de examens van SVM/NIVO.
  De serie bestaat uit een basisboek, een oefenboek en een docentenhandleiding, waarin de uitwerkingen van alle opgaven uit het oefenboek uitgebreid worden behandeld.

  De nieuwe serie boeken van Publiekrecht voor Makelaardij is geheel aangepast aan de nieuwe exameneisen van SVM/NIVO. In deze serie zijn een basisboek, een oefenboek en een docentenhandleiding leverbaar.

  Voor het vak Privaatrecht voor Makelaardij is een basisboek samen met een oefenboek leverbaar. Ook de examenonderdelen Notariaat en Kadaster worden daarin behandeld.

  Alle basisboeken hebben een uitgebreid trefwoordenregister.

 

 • De roman 'Reflecties' van Klaske Kassenberg is nog steeds leverbaar. Het is een spannende, psychologische roman.

 

 • De serie historische boeken uit de reeks van de Utrechtse Historische Cahiers omvat een groot aantal werken over interessante historische onderwerpen. Stuurt u ons een e-mailbericht als u interesse heeft in een van de delen.

 

 • Op muziekgebied leveren wij het bekende Amerikaanse muzieknotatie-programma Personal Composer. Sinds 2010 is de volledig Nederlandstalige 32-bits versie leverbaar. Kijk op de speciale Personal Composer pagina voor de laatste informatie, waar geregistreerde gebruikers ook gratis updates kunnen downloaden.